OKUL TAKIMIMIZ DART GENÇ KIZLAR TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

21.06.2023 91

“Okul Sporları kapsamında Trabzon’da yapılan Türkiye şampiyonasında Genç Kızlar Dart Takımı öğrencilerimiz Elifnur ACAR, Gamzenur ÇUKUR, Emine ARAZ ve Hasret GÜL Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Burak TOPUZ koordinesinde grup elemelerini geçerek çeyrek finale yükseldi. Toplamda 7 maç yapan takımımız Çeyrek finalde Niğde temsilcisi ile yapılan müsabakayı 3-0 kazandı. Yarın finalde Ordu temsilcisine 3-2 yenildi. 3. 4. Cülük mücadelesinde ise Gaziantep’e yenilerek dördüncü olarak kupa ve madalya ile ilçemize döndüler. Yoğun çaba sarf eden ve güzel mücadeleye sahne olan dart müsabakalarında okul takımımıza göstermiş olduğu gayretten ve başarılardan ötürü teşekkür eder, başarılarımın devamını dileriz. “

21-06-2023