ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

29.11.2023 90

24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı, Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Ardından Kaymakamımız Sayın Ramazan POLAT, ilçe protokolü, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımları ile İskilip Öğretmenevi Konferans Salonu’nda kutlama programına geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ECER’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan günün anlam ve önemine ilişkin şiir, video ve gösteriden sonra ilçe genelindeki okullarımızda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Emeği geçen sayın müdürümüz, müdür yardımcılarımız, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.