12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

13.03.2024 57

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünün gururunu yaşıyoruz.

12 Mart 1921, Türk milleti açısından çok önemli bir tarihtir. Bunun nedeni, İstiklal Marşı'nın kabulü ve milli marşımız olarak belirlenmesidir.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü için hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Bizlere bu anlamlı günü en coşkulu ve duygulu haliyle yaşatan sevgili öğrencilerimize ve emeklerinden dolayı değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

13-03-2024