e-Twinning PROJEMİZ BAŞLADI

e-Twinning Projemiz: Ata Tohum Kardeşliği

16.03.2022 98

Çorum İskilip Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak "Ata Tohum Kardeşliği" E-twinning projemiz başlamıştır. Projemiz Ankara/Pursaklar Güzide Ülker MTAL, İzmir/Bornova Aziz-Erol Güzelcan MTAL, Aydın Söke Cafer Efe MTAL, Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi MTAL,   Ankara/Kahramankazan Gülnaz İbrahim Güngör Tara MTAL, Bursa/Osmangazi Tophane MTAL , Ürdün That Alnitaqien Primary Mixed School Ma'an, İspanya IES BEATRIZ DE SUABIA Sevilla, okulları toplam 12 öğretmen 60  öğrenci ile ortak olarak yürütülmektedir. Projemizde, öğrencilerimiz hibrit tohumdan ata tohuma geçişi, geçişin önemini kavratmak amacıyla STEM etkinliklerini çocuk gelişimi  derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktır. Aynı zamanda öğrencilerimizin iş birliği becerilerini, sorunlara çözüm bulma becerileri ve öğrencilerimin dijital okur yazarlık becerilerini geliştirmek amacı hedeflenmiştir. Projemizde tohumun tarihi haritası çıkartılacaktır. Yapılan çalışmalar e-book üzerinden sergilenecektir.

16-03-202216-03-2022